Assentoft

Levedygtige landsbyer tema for årets landdistriktskonference

Foto er fra sidste års landdistriktskonference, der blev afholdt i Purhushallen i Fårup. Lørdag den 21. april fra kl. 11-15 indbyder Landdistriktsudvalget igen til landdistriktskonference. Denne gang i Munkholmhallen i Stevnstrup.

Landdistriktsudvalget i Randers Kommune inviterer igen i år borgerne i kommunens landsbyer og landdistrikter til Landdistriktskonference. Konferencen finder sted lørdag den 21. april fra kl. 11-15 i Munkholmhallen i Stevnstrup.

Temaet er “Levedygtige landsbyer”. Kom og få inspiration, og hør bl.a. oplæg om, hvordan idérigdommen og udviklingen blomstrer på Mols.

Ud over mange inspirerende oplæg vil det i år også være muligt at deltage i forskellige temasessioner i løbet af dagen. Deltag i mindre grupper og få praktisk erfaring og nye input om bl.a. deleøkonomi, bofællesskaber, stier og projektmodning m.m.

Blandt de inspirerende oplæg er bl.a. et af Jørgen Ørgaard fra “Mols i Udvikling”, som har været en væsentlig udviklingsfaktor på Mols og Helgenæs, hvor der er blevet pustet nyt liv i de mange idéer og potentialer, som området indeholder. Det har f. eks. resulteret i brygkoner, fælleshave, delebil og meget mere.

Et fast punkt på landdistriktskonferencen er kåringen af Årets Initiativ og Årets Ildsjæl. Landdistriktsudvalget i Randers Kommune har siden 2016 uddelt priserne for at give anerkendelse til de ildsjæle og gode initiativer, som har understøttet en positiv udvikling i Randers’ opland.

Vil du vide mere eller tilmelde dig landdistriktskonferencen, så klik her

Kommentarer