Randers By

Legendariske Queen Machine indtager Arena Randers

Foto: Thomas Illemann

De musikglade randrusianere kan godt se frem til den 17. november 2022, hvor det populære tribute-band, Queen Machine, indvier koncertformatet i den nye Arena 1.

Queen Machine har tidligere med stor succes spillet Randers op, og Arena Randers og Futurelive glæder sig til at give endnu flere muligheden for at opleve alle de udødelige hits fortolket af nogle af landets, måske verdens, bedste Queen-performere.

Nu åbner de den nye Arena 1 i Randers, og det kan hele byen godt begynde at se frem til.

”Arena Randers er kendt som en førsteklasses sportsarena, og nu kommer turen så til vores eminente kulturfaciliteter i Arena 1, der er blandt de bedste i landet. Og det kommer koncerten med Queen Machine til at slå fast med syvtommersøm. Vi kan slet ikke udtrykke, hvor meget vi glæder os til at invitere byens borgere til et brag af en rockkoncert,” siger Morten Arnesen, ny direktør for Arena Randers.

Der er ingen tvivl om, at bandet er opgaven voksen, og det bliver en koncert, man ikke vil gå glip af. I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og nu er turen så kommet til Arena Randers.

”Man kan ikke sætte spørgsmålstegn ved Queen Machine talent og evne til at underholde.

Når de går på scenen, er det altid en fest, og spilleglæden hos de fem gutter er aldrig at tage fejl af. Derfor er vi stolte af, at vi har fået dem til at slå et smut forbi Randers,” siger Kristian Gislason, direktør for Futurelive som er medarrangør

Og et brag bliver det, bandet med storsyngende Bjarke Baisner i front træder op på scenen, for at tryllebinde et danseglad publikum med kendte sange som We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love og A Kind of Magic.

Og magisk bliver det i Arena Randers, så vi kan kun opfordre til, at man hurtigst muligt får fingrene i en billet og sætter et stort, fedt kryds i kalenderen TORSDAG D. 17. NOVEMBER 2022.

Praktisk

Billetterne koster 295 kr. inkl. gebyr og kan købes på Ticketmaster.dk.

Kommentarer