Randers By

Leder af Randers Krisecenter: – Jeg er simpelthen så glad

Ifølge Hanne Willemoes Knudsen er formålet med renoveringen af gårdhaven, at kvinder som børn kan få oplevelsen af et pusterum.

Hanne Willemoes Knudsen, der er leder af Randers Krisecenter, er meget taknemmlig over, at Den A.P. Møllerske Støttefond har doneret 1.750.000 kroner til en gårdhave – til gavn for de kvinder og børn, der bor på centeret

– Jeg er simpelhent så glad for, at det er lykkes Randers Krisecenter, at få vores ansøgning om renovering af Randers Krisecenters gårdhave og udvikling af et udvendigt aktivitetsrum imødekommet af Den A.P. Møllerske Støttefond, siger Hanne Willemoes Knudsen og fortsætter:

– Vi er meget taknemmelige og ser frem til de muligheder, som bevillingen giver.

Mulighed for udendørs pusterum

Der kan i alt bo ni kvinder og 16 børn op til 18 år på Randers Krisecenter. Krisecenteret har søgt Den A.P. Møllerske Støttefond om støtte til at renovere gårdhaven for at kunne give kvinder og børn mulighed for at opholde sig udendørs i indbydende rammer. Det er nemlig ikke alle familier, der bare kan gå en tur, mens de opholder sig på krisecenteret.

– Nogle af familierne kan, i perioder af opholdet, af sikkerhedsmæssige årsager kun i meget begrænset omfang færdes uden for krisecentret. Formålet med renoveringen af gårdhaven og et udvendigt aktivitetsrum er derfor også, at kvinder som børn kan få oplevelsen af et pusterum, siger Hanne Willemoes Knudsen.

– Et sted, som er indbydende og hvor det æstetiske udtryk er i højsædet og samtidig rummer muligheder for leg og læring, slutter hun.

Læs om planerne med den nye gårdhave her: Randers Krisecenter får stor donation til ny gårdhave

Vil du følge med i nyhederne fra dit lokalområde? Så gå på Facebook og giv et “synes godt om” til Randers Netavis her

 

Kommentarer