Harridslev

Lars Christiansen kommer til Harridslev

Lørdag den 9. okt. 2021 får Harridslev besøg af en af verdens bedste håndboldspillere og du kan komme og høre et  spændende og medlevende foredrag med ham i Korshøjhallen for kun 149,-.

Lars Christiansen er en af de største profiler i dansk idræt i nyere tid. Han blev blandt andet  optaget som medlem i sportens Hall of Fame i 2014 ved DR’s Sports-awardshow. Ud over de  markante sportslige meritter er Lars også en sportsmand med kant og mening – de friske  bemærkninger og det fantastiske humør slår aldrig fejl.

Med enorm succes afholdes Lars Christiansen foredrag rundt omkring i landet, hvor  der typisk meldes udsolgt ved de åbne arrangementer i sportsklubber, biblioteker,  skoler, foreninger, konferencer mv., og de mange positive tilbagemeldinger fra både  foredragskøbere og deltagere er gang på gang overvældende.

Glem alt om lange og tunge foredrag med monolog. I Lars Christiansens foredrag er  tilhørerne centrale medspillere og er således i høj grad med til at bestemme emner og  fokus undervejs. Omdrejningspunktet i foredragene er dog altid motivation og  engagement, ikke mindst krydret med sjove anekdoter fra håndboldens verden undervejs. 

Lars stoppede sin karriere på de internationale håndboldarenaer i 2012. Siden da har han i  den grad positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der har formået at omsætte  sine mange oplevelser som idrætsmand til et super relevant og nærværende foredrag.  Lars Christiansens foredrag er blevet enormt efterspurgt landet over, og det er ikke  uden grund – det er ærligt, underholdende og motiverende.

Kommentarer