Langå

Langå fester med på den helt store grand-prix aften

Se billedserie Gæsterne er festligt klædt på til aftenens arrangement i Langå. Her er Annette Jensen, Søften, og Diana Christensen, som har sat alle sejl til, men de er også inkanerede grandprixfans og også medlem af den danske fanklub. Foto: Randers Netavis

Lørdag aften strømmede grand-prix glade fans til Langå Idrætscenter for at bakke op om byens lokale viking, Jonas Flodager Rasmussen, når han i aften som sang nummer femten toner frem på storskærmen med ’Higher Ground’.

Allerede fra dørene åbnede klokken 19.30 myldrede festklædte folk til Langåhallen, hvor gode gamle og nyere grand-prix slagere strømmede ud af højtalerne og skabte den helt rigtige stemning under radiovært ved Radio Alfa, Bo Ørris, kyndige styring.

I forhallen var den røde løber rullet ud, hvor fotograf Søren H. Christensen tog billeder af gæsterne sammen med et par fuldvoksne vikinger fra vikingekampgruppen Ask.

Maria Leicht, som er initiativtagere til arrangementet, var også i højt humør.

– Vi havde omkring 200 forhåndstilmeldinger allerede inden torsdag. Da Jonas så gik videre i semifinalen torsdag, gik det bare helt amok, og vi har fået henvendelse fra folk fra alle mulige steder. Det er så stort, siger hun til Randers Netavis.

Hun fortæller, at de helt usædvanligt har fået tilladelse fra DR til vise udsendelsen – uden beregning, men mod at opfylde en række krav.

Det lokale erhvervsliv har bakket massivt op om arrangementet, hvorfor det har været muligt at have professionelt udstyr med storskærm og professionel lyd, ligesom man har kunnet leje ekstra borde, duge med mere.

Uden for er der tændt op i grillen, så gæsterne kan købe sig en ristet pølse, og inden for bugner kiosken af både pizza-slices med mere. Inde i hallen har baren både mjød, champagne, vin, øl og vand på hylderne.

Langå hepper på Jonas – on a higher ground.

Arrangørerne bag initiativet til grand-prix festen i Langå Idrætscenter flankeret af medlemmer af Vikingekampgruppen ASK. : Fra venstre: Simon Aripa, Dennis Drejdal, Maria Leicht, Bent Kjeldsen, Jan Bundgaard, Elias Hansen

Kommentarer