Randers By

Landsbypuljen åbner for ansøgninger

Indtil den 8. oktober kan borgere igen søge om midler til initiativer, der skaber udvikling i Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter. Arkivfoto

Landdistriktsudvalget i Randers Kommune indkalder ansøgninger til næste runde i Landsbypuljen, hvor det igen vil være muligt også at søge om midler til borgerbudgettering. Der er ansøgningsfrist den 8. oktober klokken 12.00. Formålet er at støtte initiativer, der skaber udvikling i Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter.

Landsbypuljen ansøges via et ansøgningsskema som du finder via linket nederst på siden. Sammen med ansøgningsskemaet, findes også de gældende retningslinjer for ansøgning og tilskud.

Der kan søges mellem 5.000 og 150.000 kroner, til hel eller delvis finansiering af projekter, til initiativer der skaber udvikling i Randers Kommunes landsbyer og landdistrikter.

Ønsker man at søge støtte til borgerbudgettering, søger man landsbypuljen, i forbindelse med de to årlige ansøgningsrunder. Der er ikke midler øremærket til borgerbudgettering, så man søger altså på lige fod med alle andre projekter. Landsbysammenslutninger kan søge 100.000 kroner, mens enkelte landsbyer kan søge 50.000 kroner.

Kommentarer