Debat og politik

Landdistriktspolitik kommer nu i høring

Randers Byråd har på mødet den 14. januar besluttet at sende et forslag til en ny landdistriktspolitik i høring.

Hvad skal Randers Kommune arbejde med i de kommende år for at gøre det endnu mere attraktivt at bo, leve og arbejde i landdistrikterne?

Det kan du snart komme med dine input til. På mødet den 14. januar har Randers Byråd nemlig besluttet at sende et forslag til en ny landdistriktspolitik i høring.

Hent forslaget til ny landdistriktspolitk HER

Forslaget til den ny politik udspringer af byrådets vision ”Vi tør gå nye veje” og de seks politiske målsætninger, som knytter sig til visionen. Og indholdet er i høj grad blevet skabt på baggrund af input fra workshops i landsbyerne Øster Tørslev, Hørning og Spentrup. Overordnet set er politikken opdelt i temaerne: Rammer for fællesskaber på landet, Rammer for bosætning på landet og Samskabelse.

På randers.dk vil der snarest komme informationer om hvordan og hvor længe, det er muligt at afgive høringssvar til landdistriktspolitikken.

Ny vision og politikker
Randers Kommune er i øjeblikket ved at revidere samtlige politikker, der beskriver de politiske fagudvalgs fokusområder. Politikkerne tager alle udgangspunkt i byrådets vision. Nogle af disse nye politikker er allerede vedtaget, mens andre er på vej.

Overblik over byrådets vision og politiker HER

Kommentarer