Debat og politik

Læserbrev: Politisk korrekt – vor herre bevares

Af Nicolai Estrup Formand Dansk Folkeparti Randers kommune. Vestergade 23, 8990 Fårup

Nogle gange bliver jeg virkelig forbavset over, hvordan den offentlige debat udfolder sig. Særligt venstrefløjen er gode til at fordreje debatten, så den går fra at handle om en konkret sag/handling, til at handle om politisk korrekthed fra afsenderen, hvor er det usmageligt!

Dette var jeg vidne til i går, jeg overværede en video af en flok indvandre drenge fra Aarhus, der umotiverede tævede løs på en forsvarsløs ældre mand!

Jeg delte videoen med kommentaren, “Hvem er sluppet disse aber ud af deres bur” nuvel ikke den mest politisk korrekte tekst. Der gik da heller ikke mere end 5min end venstrefløjen var igang med at slå ned på den forfærdelige overskrift, til trods for jeg sagtens kunne finde på at skrive det samme hvis det havde været danske unge.

Egentlig var det disse såkaldte politisk korrekte, der fik emnet til at handle om etnicitet, og budskabet blev fuldstændig overset. Hvordan søren det sker er mig en gåde, hvordan kan det nogensinde være forkert at kalde folk, der begår så sindsyge handlinger, for en flok aber? Jeg kunne også have skrevet en flok vilde dyr, for det er en dyrisk adfærd at man i flok angriber svagere borgere!

Dette er venstrefløjen dog parate til at se bort fra, det vigtigste er åbenbart den politiske korrekthed, i så fald må jeg så bare leve med at være politisk ukorrekt, hvilket jeg har det helt fint med.

Kommentarer