Debat og politik

LA i Randers og Favrskov samler kræfterne i fælles bestyrelse

Dele af bestyrelsen sammen med Østkredsens folketingsmedlemmer. Fra venstre: Kenneth Kaas Bjerregaard, Morten Andersen, Kasper Kay Petersen, Alex Vanopslagh, Louise Brown, Lisa Søndergaard Perkins, Jens Meilvang og Oliva Marquart. Fremsendt foto

Liberal Alliance Randers- og Favrskovkredsene har ved generalforsamlingen 23. februar valgt ny bestyrelse og konsoliderer  samarbejdet ved navneændring til Liberal Alliance Kronjylland, som nu fokuserer indsatsen frem mod det næste kommunalvalg.

Ved folketingsvalget i november opnåede Liberal Alliance et flot valg i  Østjylland. Alex Vanopslagh blev valgt i storkredsen med mere end 38.000 personlige stemmer. Med sig i Folketinget tager Vanopslagh to østjyske profiler: Louise Brown, Liberal  Alliance Randers, samt Jens Meilvang fra Auning, Norddjurs kommune.  

Som en naturlig konsekvens af Louise Browns flotte valg og nye arbejdsopgaver, har Liberal Alliance Randers og Favrskov derfor valgt og konstitueret en ny bestyrelse.  

Efter flere års tro tjeneste træder endvidere formand Morten Andersen et skridt ned til menigt medlem af bestyrelsen og overleverer formandsstafetten til byrådskandidat Lisa Søndergaard  Perkins.  

De nye medlemmer i bestyrelsen er:

  • Lisa Søndergaard Perkins, Lokalformand og byrådskandidat Favrskov, Vitten
  • Kasper Kay Petersen, Lokalnæstformand og byrådskandidat Favrskov, Hadsten
  • Kenneth Kaas Bjerregaard, Bestyrelsesmedlem, Hammel 
  • Nicolai Robert Mogens Blach, supplant, Randers 

Siddende medlemmer er:  

  • Morten Andersen, bestyrelsesmedlem og afgående formand, Randers 
  • Nicklas Duelund Thoede Nielsen, kasserer, Randers 
  • Oliva Marquart, Bestyrelsesmedlem og LAU repræsentant 

I forbindelse med konstitueringen skifter Liberal Alliance Favrskov og Randers samtidig navn til det mere  mundrette ‘Liberal Alliance Kronjylland’.  

– Vi glæder os meget over de nye kræfter, vi har fået sammensat i bestyrelsen og over begejstringen  for det liberale projekt der blomstrer i befolkningen. Vi vil sætte alle vores kræfter ind på at få  omsat den medvind ind i byrådene til næste kommunalvalg, og finder det derfor nærliggende at  forene vores kompetencer i en fælles bestyrelse med et fælles navn, siger den nye lokalformand, Lisa Søndergaard Perkins, og tilføjer:

– I Liberal Alliance Kronjylland kommer vi derfor til at have rigtig meget fokus på det gode børneliv,  sund forvaltning, transparens og nytænkning og glæder os allerede nu til et godt samarbejde med  de andre partier i både Randers og Favrskov.

 

Kommentarer