112

Kvindelig beboer er omkommet i trafikulykke på Bostedet Neptunvej

Onsdag formiddag kl. 09.06 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Neptunvej i Randers SØ, hvor en 59-årig kvinde var blevet ramt og efterfølgende kørt over af en bakkende minibus.

En ambulance var hurtigt på stedet, men kvindens liv stod desværre ikke til at redde. Kvinden var beboer på Bostedet Neptunvej.

“Der er tale om en dybt tragisk ulykke, og mine tanker går til kvindens pårørende. Samtidig har vi aktiveret vores kriseberedskab, så der i første omgang bliver taget hånd om de beboere og medarbejdere, der var vidner til ulykken, og om chaufføren, der selvfølgelig også er meget berørt,” siger Helene Bækmark, direktør for Social og Arbejdsmarked i Randers Kommune.

Krisepsykologer tilkaldt

Bostedet Neptunvej består af 48 handicapboliger til borgere med udviklingshæmning, og kvinden var beboer på stedet.

“Vi har rekvireret krisepsykologer, som tager ud på stedet og vil være til rådighed i den kommende tid for både personale og beboere. Beboere og personale på Neptunvej kender hinanden rigtig godt, og når der sker en så voldsom hændelse, påvirker det selvfølgelig alle på stedet. Det skal vi tage hånd om, “siger Helene Bækmark.

En bilinspektør skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken, og Randers Kommune har derfor ikke yderligere kommentarer til hændelsesforløbet.

Kommentarer