Randers By

Kun 9 pladser tilbage til sæbekasseløbet Randers Grand Prix den 2. juni

Der er kun få pladser tilbage til at deltage i de sjove sæbekasseløb på Østervold til sommer.

Der er run på tilmeldingerne til sæbekasseløbet Randers Grand Prix – børn hjælper børn. Der er allerede 21 tilmeldte hold til årets sæbekasseløb på Østervold lørdag d. 2. juni. I skrivende stund fredag eftermiddag, er kun 9 pladser tilbage.

Konceptet er det samme som altid: Byg en sæbekassebil med børnene og hjælp dem til en fed oplevelse ved at deltage i sæbekasseløbet lørdag d. 2. juni på Østervold, Randers.

Tilmelding kan ske på www.randersgrandprix.dk

Op til 30 hold har mulighed for at tilmelde sig til årets sæbekasseløb. De tilmeldte hold fordeles i hver aldersgruppe 3.-4. klasse og 5.-6. klasse med max. 5 personer på hvert hold.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet, så hvis man gerne vil deltage er det med at få holdet tilmeldt nu.

Der køres om flotte præmier: 4.000 kr. til vinderholdene, 3.000 kr. til 2. plads og 2.000 kr. til 3. plads. Der er præmier og pokaler i begge aldersklasser. Der er desuden præmie på 1.000 kr. til holdet med den flotteste / mest fantasifulde sæbekassebil. I år starter sæbekasseløbet med individuel tidskørsel. Der er 1.250 kr. til hurtigste sæbekassebil i hver af de 4 aldersgrupper.

Randers Grand Prix kører under sloganet ’Børn hjælper børn’.

Overskuddet fra sæbekasseløbet går bl.a. til Klar, Parat, Skolestart, et social/motorisk projekt i 0. klasse på skoler i Randers Kommune, på idè grundlag fra Rotary Randers og udviklet i samarbejde med Randers gymnastiske Forening (RgF) Red Barnets Familieklubber i Randers har også modtaget støtte.

Langå Sparekasse er i år hovedsponsor, XL Brejnholt er materiale sponsor og You See er i år med som sponsor for den individuelle tidskørsel. Derudover støtter lokale firmaer i form at bilsponsorater, som Rotary Randers sælger til firmaer der ønsker at støtte projektet. De deltagende børn er dermed med til at ”køre penge ind” til støtte for andre børn, bl.a. projektet Klar, Parat – Skolestart.

Sæbekasseløbet starter kl. 9 Østervold, hvor børnene møder op til indskrivning af deres selvbyggede sæbekassebiler. Kl. 9.45 er der individuel tidskørsel. kl. 10.30 sættes det første heat i gang.

Løbet kommenteres af 2 veloplagte løbsspeaker, så hele Østervold kan følge spændingen hele banen rundt. Østervold er afspærret med halmballer og sponsorbanner, til Danmark mest publikums venlige bane, hvor flotte sæbekassebiler med fart på vil gi` publikum underholdning. De tre bedst placerede sæbekassebiler i hver kategori kører finale heat ca. kl. 13.45 og efterfølgende præmieoverrækkelse vil finde sted ca. kl. 14.15.

De 4 Rotary-klubber bag sæbekasseløbet Randers Grand Prix, børn hjælper børn er
Randers Business Breakfast, Randers Søndre Rotary Klub,
Randers Vestre Rotary Klub og Randers Østre Rotary Klub
Læs mere om Randers Grand Prix på randersgrandprix.dk

Kommentarer