Randers By

Kronjyde nyt medlem i GF Fondens bestyrelse

NYT BESTYRELSESMEDLEM: Randrusianeren Lars Meier er nyt medlem i GF Fondens bestyrelse.

Lars Meier er valgt som nyt medlem af GF Fondens bestyrelse. Lars Meier er klubformand for GF Kronjylland og har tidligere siddet fem år i bestyrelsen for GF Forsikring.

Lars Meier er et kendt ansigt i Kronjylland, hvor han er en rigtig lokalmand, hvis hjerte banker for Randers og omegn.

– GF Forsikring er en stor del af mit liv, og jeg har lagt så meget hjerteblod i GF Forsikring, at jeg naturligvis er glad og stolt over at blive en del af GF Fondens bestyrelse, siger Lars Meier, der glæder sig til arbejdet med at sikre GF Forsikrings klubstruktur og medlemseje og til arbejdet med at forbedre trafiksikkerheden.

Ud over Lars Meier er også Svend Erik Danielsen, klubformand for GF Grænsen, nyt ansigt i GF Fondens bestyrelse. Samtidig bliver Jens Jørgen Vinther, klubformand for GF Nord, ny formand og Jørgen Kristoffersen, klubformand for GF Vestsjælland, bliver ny næstformand.

GF Fonden rimer på trafiksikkerhed

GF Fonden er en erhvervsdrivende fond, stiftet af de lokale GF-forsikringsklubber. Fondens formål er bl.a. at sikre det kundeejede GF Forsikrings fortsatte selvstændighed. GF Fonden har desuden et almennyttigt formål og foretager hvert år en række uddelinger og donationer, særligt inden for trafiksikkerhed.

Kommentarer