Kristrup

Kristrup Tennis inviterer til Tennissporten Dag

Lørdag den 30. april inviterer Kristrup Tennisklub til Tennissporten Dag som afholdes fra kl. 10-15 på banerne Holmsgårdsvej, 8960 Randers. Sammen med tennisklubber over hele landet åbne dørene og giver enhver interesseret mulighed for at prøve tennis og ”Skum pickleball”.

Klubben lover at give den hele armen for at vise, hvorfor lige netop Kristrup tennis- og pickleballklub er byens allerfedeste klub at være medlem af.

Tennissportens Dag er støttet af Trygfonden og NordeaFonden og er en del af “Bevæg Dig For Livet”, som har lavet en række sjove videoer til at markedsføre dagen. Se en af dem her:

– Vi håber, at så mange som overhovedet muligt vil deltage. På den måde kan vi give vores nye tennisgæster en god social oplevelse med sporten og med vores klub. Det er gratis at deltage, og klubben er vært ved låneketsjere og en forfriskning til alle, lyder det fra klubben.

Programmet byder på:

● Prøv tennis fra 10-15
● Prøv skum pickleball fra 10-15
● Grillhygge ved 12-tiden

Alle er velkomne til at tage venner, familie, naboer eller måske nogle helt fjerde med, som kunne have lyst til en sjov og aktiv oplevelse.

Kommentarer