Kultur

Kristian Lilholt Trio på Turbinen søndag eftermiddag

Søndag den 22. januar kl. 15.00 får Folkemusik i Randers og Turbinen musikalsk besøg af Kristian Lilholt med Frede Panduro (guitarer) og Lasse Jørgensen (bas, slagtøj). Kristin Lilholt besøgte i øvrigt FiR med to udsolgte koncerter i Coronaperioden.

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og hans varme og vedkommende ‘menneskemusik’ er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde Danmark kan byde på. Hele 13 album i eget navn er det blevet til siden debuten i 1984 – samt det store tværkunstneriske hovedværk LAND.

Før i tiden var Kristian en vigtig del af Lilholt Band, og de fleste ved godt, at brødrene Kristian og Lars Lilholt sammen skrev mange af bandets største hits. Under coronaen genoptog brødrene den fælles sangskrivning, og det viste sig, at de på ingen måde er gledet fra hinanden musikalsk, selvom samarbejdet lå stille i 15 år.

Med udgangspunkt i nye som ældre brødrene Lilholt-sange kommer vi rundt i hele Kristian Lilholts musikalske palet ved denne koncert – også hans instrumentale musik, som er kendt langt ud over Danmarks grænser. I den genre matcher Kristian internationale navne som Enya og Mark Knopfler.

Billetter kan købes her

Kommentarer