Randers By

Konkurrencer og måling af bodyage til Fjordløbet

Foto: Randers kommune

Søndag den 14. august skydes Fjordløbet i gang ved Randers Ungdomsskole i Dronningborg. Ved start- og målområdet står Randes Cykelby klar med diætister, der måler deltagernes bodyage. Som noget nyt kan cyklisterne også vinde præmier ved Cykelbyens stand ved at svare på spørgsmål om cyklisme.

Det traditionsrige cykelløb Fjordløbet er atter klar til at sende store og små cyklister ud på naturskønne cykelruter søndag den 14. august. Efter løbet kan cyklisterne få målt deres bodyage på Randers Cykelbys stand:

“Efter et par timer i sadlen er det populært at få tjekket, om kroppen har samme alder som dåbsattesten, eller om helbredet skal finjusteres med mere motion eller en sundere kost,” siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby 

På cykelbyens stand er der aktiviteter til børn. Deltagerne kan også vinde cykelpræmier ved at svare på spørgsmål om cyklisme i Randers:

“Vi har aktiviteter til både store og små cyklister på vores stand, og vi ser frem til at byde alle velkommen i Dronningborg,” siger Birgit Berggrein.

Fakta

Randers Cykelby giver tilskud til alle børn og unge under 16 år, der deltager i Fjordløbet.

Tilmelding og info om Fjordløbet på fjordloebet-randers.dk/

Ryttere kan vælge fire forskellige distancer på 15 km, 30 km, 53 km og 102 km.

Fjordløbets start og målområder er ved Randers Ungdomsskoles arealer, Nyholmsvej 12, 8930 Randers NØ.

 

Kommentarer