Kultur

Kongelig sommerballet på Amfiscenen ved Værket til juni

Man kan opleve solodanser Astrid Elbo, når Den Kongelige Ballet gæsteoptræder på Amfiscenen ved Værket til sommer. foto: Klaus Vedfelt.

Til sommer bliver det muligt at opleve Den Kongelige Ballets mange dygtige tåspidssko, når de for første gang lægger vejen forbi Randers og Amfiscenen på Værket.

Kongelig sommerballet har eksisteret siden 2006, og drager hver sommer ud på deres traditionsrige og populære sommerballet-tour rundt i landet.

Denne gang lægger de også vejen forbi Randers, hvor alle garvede ballettomaner og nye balletelskere har muligheden for ganske gratis at opleve nogle af landets bedste solodansere og solister, når de fremfører et potpourri af de største publikumsfavoritter fra Den Kongelige Ballets repertoire.

– Der er noget ganske særligt ved at danse ballet udendørs, fortæller Balletmester Nikolaj Hübbe.

– Det er næsten, som om vi kommer endnu tættere på vores publikum end inde på Gamle Scene. Vi bringer simpelthen kunsten ud i hele Danmark. Det er eventyrligt, siger han.

Der er fri entré og adgang til pladsen ved Amfiscenen – og kom gerne i god tid med en picnickurv og tæpper, da du har mulighed for at se balletdanserne varme op på scenen i træningstøj for forestillingen.

Fakta:
Forestillingsdato: Fredag 9. juni 2023 kl. 19.00 på Amfiscenen ved Musik- og teaterhuset Værket.
Fri entré
Arrangør: Randers Teaterforening og Værket med støtte fra Randers Eventsekretariat

Kommentarer