Kultur

Kom til hyggelig Jazz-eftermiddag i Ålum Forsamlingshus

Jesper Peter Svold. Pressefoto

I anledning af ELRO Dage inviterer Ålum og Omegns Beboerforening til et par fornøjelige timer i selskab med Victor Peter Svold og hans Trio, som vil underholde med en kombination af moderne pop-musik og traditionel vokal jazz.

ÅLUM – Arrangementet finder sted i morgen lørdag 26. august i Ålum Forsamlingshus fra klokken 15 til 17.

– Vi glæder os til at byde Victor Svold velkommen, når han gæster os med sin trio, der foruden Svold tæller Rasmus Frandsen og Anders Boye Knudsen, lyder det fra arrangørerne, som glæder sig til et par hyggelige timer.

Ud over lækkert musik vil der også blive serveret et lettere traktement af pølse og ost med diverse tilbehør, og dertil kan købes øl, vand og vin til rimelige priser.

Lidt om kunstneren

Sanger og pianist Victor Peter Svold er blandt Danmarks nye skud på jazz-stammen. Med sin musikalske alsidighed blander han moderne popmusik med traditionel vokal jazz, og tilsammen udgør det en stil, alle kan være med på.

Svold bestræber sig nemlig på at åbne jazz-genren op for et bredere publikum, og det kommer blandt andet til udtryk i hans sangskrivning, hvor der er tydelige referencer til musik i stil med Frank Sinatra, men også til poppen, som man kender det fra Norah Jones og Jamie Cullum.

Man kan finde smagsprøver på Victor Peter Svolds musik på hans facebook-side www.facebook.com/victorpetermusic

En del af ELRO Dage

Arrangementet finder sted som en del af ELRO Dage og med tilskud herfra. Derfor kan billetter arrangementet, inklusive traktement, købes for bare 125 kroner.

Tilmelding kan ske på www.aalumforsamlingshus.dk eller til Jette Brygger som sms på 21 73 42 41 eller pr. mail: jettebrygger@gmail.com

Alle er velkomne.

 

Kommentarer