Randers By

Kom rundt om Michala Petri på biblioteket

Den Randers-aktuelle blokfløjtevirtuos er i fokus ved årets første klassiske lytteklub på Hovedbiblioteket i Stemannsgade.

Fløjtenisten Michala Petri er i centrum ved Klub Klassisk på Hovedbiblioteket mandag den 28. januar kl. 16-17. Den ære tilfalder hende på baggrund af et halvt århundrede som aktiv på alverdens koncertscener i en karriere, hvor hun som få har holdt blokfløjten i live som seriøst instrument.

Traditionelt er blokfløjten nært knyttet til barokmusikken. Michala Petris musikalske nysgerrighed har dog også taget hende og instrumentet i mange andre retninger – både musikhistorisk og geografisk, hvilket har været med til at skabe et imponerende fyldigt cv for den 60-årige virtuos.

Ved årets første udgave af bibliotekets klassiske lytteklub kigger vi på Petris mangesidede talent og laver nedslag i hendes indspilningskarriere. Man kan samtidig benytte besøget som opvarmning til hendes koncert sammen med Lars Hannibal på Værket onsdag den 6. februar.

Som sædvanlig er det gratis at være med til bibliotekets lytteklub-arrangementer. Ingen tilmelding er nødvendig, og eneste forudsætning er nysgerrighed på musikken.

Kommentarer