Randers By

Kom og hør om planerne for Randers byliv – og deltag i en sjov byttebørs

Kom og hør Torben Hansen, Tine Eiby, Ib Rothmann og Morten Illum Skaarup fortælle om nogle af fremtidsplanerne for Randers byliv. Og tag en ting med fra loft eller kælder og smid den på byttebørsen. Du kan måske selv gå hjem med et brugt-kup.

På tirsdag den 7. maj er alle velkomne i Cepheus Park, hvor der er fokus på lokalsamfund og byliv i Randers. Her har du som borger mulighed for at høre mere om udviklingen i Randers i fremtiden. Det er Danske Bank i Randers, som inviterer og det foregår fra klokken 17.00 – 21.00.

Deltagelse er gratis – og man kan tilmelde op til fire personer – der er dog begrænset plads – så det er om at være hurtig. Danske Bank er i løbet af aftenen også vært ved et lettere traktement.

TILMELD DIG HER

Fremtidens byliv i Randers byder på mange spændende muligheder. Mange forskellige aktører tager hele tiden nye initiativer, der styrker by- og kulturlivet. Er du nysgerrig på planerne for fremtidens byliv i Randers, så har du nu mulighed for at høre mere om visionerne for byen.

Tirsdag den 7. maj inviterer Danske Bank i Randers til et åbent arrangement, hvor du kan høre spændende oplæg fra flere af byens ildsjæle. Blandt andet fortæller borgmester Torben Hansen om kommunens vision for fremtidens Randers og det liv, der leves i byen og kommunen.

Tine Eibye fra Randers Egnsteater vil fortælle om teater og kultur – og om hvordan hun brænder for scenekunsten i Randers.

Randers er helt på forkant med bæredygtig byggeri, og det vil Ib Rothman fra Sem Byg inddrage os i tankerne bag blandt andet Cirkelhusene i Munkdrup.

Morten Illum Skaarup, filialdirektør i Danske Bank i Randers, håber at se så mange som muligt til et par spændende timer.

– Danske Bank har været en del af Randers gennem mange år, og vi deler interessen for, hvad der foregår i byen, og hvordan den udvikler sig – ligesom alle andre, der bor her. Vi ser derfor frem til en aften, der vil bringe os endnu tættere på udviklingen i Randers både nu og i fremtiden, siger Morten Illum Skaarup.

Efter oplæggene bliver der åbnet for en såkaldt ’byttebørs’, hvor det er muligt at medbringe sine gamle ting fra kældre og lofter. De bliver lagt frem på byttebørsen, så andre måske kan få glæde af dem, ligesom du selv får chancen for at gøre et kup – ganske gratis.

Kommentarer