Mejlby

Kom og hjælp til i Mejlby Forsamlingshus

Vi har fået midler til at renovere toiletterne. Vi søger derfor nogle, der kan komme og hjælpe til med at nedbryde og gøre klar til håndværkerne.

Mejlby Borgerforening har søgt og fået midler til renovering toiletterne i Mejlby Forsamlingshus. Borgerforeningens formand håber, at Mejlby-borgerne giver en hånd med i weekenden fra den 16-18. september. 

Borgerforeningen i Mejlby har taget initiativ til, at der skal gøres noget ved forsamlingshusets faldefærdige toiletter, så der bliver gjort klar til håndværkerne.

De appellerer derfor til, at alle frivillige Mejlby-borgere der ønsker at bakke lidt op om det lokale forsamlingshus, som blandt andet flittigt anvendes til fester, julekomsammen og revy, møder op i weekenden fra den 16. til 18. september.

– Jeg er ikke helt sikker på, hvor mange der kommer, men vi bliver nok omtrent ti stykker inklusiv os fra bestyrelsen. Vi skal have brækket nogle fliser og revet skillevægge ned, siger Eva Eriksen, formand og pr-ansvarlig i Mejlby borgerforening.

Arbejder starter fredag klokken 15:00 samt lørdag klokken 09:00, og der er nok arbejde til hele weekenden. Der skal brydes af vægge ned, fjernes gamle døre og monteres el. Der er også brug for hjælp madlavning fredag aften og lørdag middag.

– Det kunne være fedt, hvis der er nogle, der komme og giver en hånd med og viser, at de også har en interesse for vores forsamlingshus, siger Eva Eriksen.

Mejlby forsamlingshus er beliggende på Hørgaden 13 midt i Mejlby nord for Randers.

Kommentarer