Randers By

Kom til Ældretræf i Arena Randers

Ældrerådet inviterer onsdag 2. oktober 2019 fra kl. 13.30-17 til Ældretræf i Arena Randers.

På programmet for dagen er blandt andet et spændende foredrag af Jacob Birkler, filosof med speciale i etik. Den tidligere formand for etisk råd vil under overskriften ”Menneskesyn til eftersyn” give sit syn på et værdigt liv som ældre i en tid, hvor der samtidig er god grund til at sende vores menneskesyn til eftersyn. – Blandt de største udfordringer i det danske samfund i dag finder vi et menneskesyn i forandring.

Den største udfordring er dermed ikke økonomisk, men etisk. Flere penge kan gøre meget, men etik angår vores optik og dermed blik for mennesket. Hvor den samaritanske pligt førhen stod stærkt, er det nytte, som er blevet dagens målestok for de fleste beslutninger og valg.

Ældretræffet vil udover foredraget byde på aktuelle og interessante tilbud via opstillede info-stande, kaffebord og fællessang samt ”nyt fra forvaltningen” ved direktør for sundhed, kultur og omsorg, Erik Mouritsen, som vil orientere og besvare spørgsmål.

Tilmelding til Ældretræffet skal ske senest 20. september 2019 til Aase Boje på tlf. 2424 1752 eller e-mail bojeaase@gmail.com. Der er max. plads til 500 deltagere. Ældretræffet afholdes i Hal 3, Fyensgade 1, 8900 Randers C. Al indgang fra Sjællandsgade.

Kommentarer