Randers By

Kom til åbning af REGNhytten

REGNhytten er hele Randers’ forsøgs- og formidlingscenter, når det kommer til lokal afledning af regnvand (LAR). Pressefoto.

Vandmiljø Randers inviterer Randers med til åbningen af REGNhytten fredag den 24. august klokken 12 i REGNhytten på Randers Centralrenseanlæg, Kristrup Engvej 21.

REGNhytten er byens nye forsøgs- og formidlingscenter for lokal afledning af regnvand, og åbningsdagen sætter med markedsstemning, børneteater, taler, fageksperter og meget mere fokus på, hvordan regnvand kan anvendes i haven og boligen.

Ved du, hvor meget det i fremtiden vil regne? Og har du allerede en plan for, hvad du vil gøre ved den mere regn på din grund? Du har nu en enestående mulighed for at få svar og blive voldsomt inspireret, når REGNhytten – Vandmiljø Randers’ nye forsøgs- og formidlingscenter for Lokal Afledning af Regnvand (LAR) – åbner fredag den 24. august fra klokken 12-17 på Kristrup Engvej 21, 8960 Randers SØ.

Et unikt tilbud

REGNhytten er et unikt og gratis tilbud til byens borgere, virksomheder og undervisningsinstitutioner. Gennem forsøgsstande og LAR-løsninger viser REGNhytten, hvad lokal afledning af regnvand er og kan være.

Oplev den fagre ny og grønne verden, når Vandmiljø Randers på åbningsdagen tilbyder gratis foredrag om havedesign, og løsninger på hvordan regnvandet kan bruges i haven. Under pavilloner står fageksperter klar fra bl.a. lokale virksomheder, og her har du mulighed for at se, føle, prøve og høre om faskiner, belægningstyper, regnbede og regnbedsplanter m.m. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne til at fejre åbningsdagen med Vandmiljø Randers.

Kommentarer