Randers By

I kørestol og rickshaw til Fjordløbet

Både kørestole og rickshawcykler kan ses i startfeltet til Randers Fjordløbet. Pressefoto

Når Fjordløbet i år skydes i gang fra Jens Otto Kraghs plads i Randers centrum, så er der både kørestole og rickshawcykler med i feltet. Det er Cykling Uden Alder, der deltager med et hold af frivillige cykelpiloter og ældre eller handicappede borgere i Randers Kommune.

16 personer fordelt på otte cykler udgør holdet Cykling Uden Alder, der skal køre med i årets udgave af Fjordløbet i Randers. Det er otte frivillige cykelpiloter, der kører på rickshawcykler, side-by-side cykler, og kørestolscykler med borgere fra plejehjem og borgere fra bosteder med psykisk og fysisk udviklingshæmmede.

Både ældreområdet og handicapområdet i Randers Kommune samarbejder til daglig med de frivillige cykelpiloter gennem organisationen Cykling Uden Alder.

– De frivillige gør en kæmpe indsats for vores borgere, der oplever en stjernestund med frisk luft og vind i håret, hver gang de kommer med på en cykeltur. Og det helt fantastisk, at vi kan samle så stort et hold til Fjordløbet, siger Pernille Koldbæk Høgh, aktivitetsmedarbejder i Randers Kommune.

Holdet starter klokken 10.00 fra Jens Otto Kraghs plads og deltager på en 20 kilometer strækning.

Kommentarer