Randers By

Klip julen ind på Randers Bibliotek

Foto: Randers kommune

Der er risiko for at komme i julestemning og sprudlende godt humør, når Randers Bibliotek inviterer indenfor til Julemandens Værksted lørdag d. 26. november 2022.

Flettede julehjerter, hjemmelavede gaver og julesange går aldrig af mode. Traditionen tro er Randers Bibliotek vært for det populære arrangement Julemandens Værksted, hvor børn i alle aldre kan kickstarte julestemningen i selskab med deres voksne på den sidste lørdag før december.

“Julen er en dejlig højtid, hvor man kan mødes på tværs af generationer, og vi glæder os altid til invitere indenfor i julevarmen på Randers Bibliotek. Man kan hygge sig med at lave hjemmelavede julegaver og klippe julepynt, og stemningen er helt fantastisk”, siger biblioteksmusikant Peter Elmelund. 

I Julemandens Værksted kan børn mellem tre og 15 år dekorere et krus, flette et julehjerte, lave en nøglering og meget, meget mere. Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum har også hver en stand med hyggelige juleaktiviteter. 

Selveste Julemanden er tilstede, og biblioteksjulemusikanten synger julesange sammen med dem, der har lyst. Arrangementet er gratis og foregår lørdag d. 26. november kl. 10 til 13 i salen i Kulturhuset på Stemannsgade i Randers.

 

Kommentarer