Gassum

Klar, parat, start! Tag på Rasmus Klump-skattejagt i Gassum

Tag på skattejagt med Rasmus Klump og find de skjulte skatteposter.

Tag hele familien med på eventyr, når Børneulykkesfonden holder Rasmus Klump-skattejagt lørdag d. 19. juni i Gassum.  

Vi kender ham alle. Den søde bjørn i røde bukser med hvide prikker, der elsker pandekager og rejser jorden rundt med sine venner. Det er selvfølgelig Rasmus Klump, og nu er han klar med nye eventyr. Lørdag d. 19. juni fra kl. 8-18 er det nemlig muligt at tage på Rasmus Klump-skattejagt i Gassum.

Sjov aktivitet for hele familien

Hele familien kan sammen tage af sted på eventyr og finde de skjulte Rasmus Klump-skatteposter, ved at følge et digitalt skattekort, når det passer bedst i løbet af dagen. Posterne optræder i form af Rasmus Klump-tegninger og er fordelt rundt omkring i byen, og nu er det op til deltagerne at finde dem. Inden skattejagten modtager alle deltagere en opvarmningsvideo, et klistermærke til at sætte på maven, et afkrydsningsskema, en flot medalje samt et diplom, til når skattejagten er klaret. Derudover er det ved tilmelding muligt at vælge mellem en Rasmus Klump-refleksvest eller en polkaprikket T-shirt. Formålet med skattejagten er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, hvor familieevents og arrangementer fortsat er aflyst.

”Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde og aflyse mange af vores arrangementer grundet covid-19. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton, som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ i stedet, som passer til den situation, vi står i lige nu. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig,” fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

”Vi er glade for, at Rasmus Klump kan være med til at bakke op om et godt formål, og at mange børnefamilier kan komme på eventyr. Vi ved, Rasmus Klump er elsket af børn og godkendt af mor og far, og derfor spiller en stor rolle i mange børnefamilie,” siger Marianne Greve Jacobsen fra Rasmus Klump Licensing i Tivoli.

En skattejagt, der støtter gode formål

Når du og dit barn deltager i skattejagten med Rasmus Klump, støtter I Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Børneulykkesfonden arbejder for at forebygge børneulykker i Danmark uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

I støtter også Børneulykkesfondens Legehelte, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Læs mere på www.legeheltene.dk 

Skattejagt med Rasmus Klump afholdes af Børneulykkesfonden i samarbejde med Tivoli, Continental Dæk og Shell. 

Vigtig info

HVOR
Når du deltager i skattejagten, får du adgang til et digitalt skattekort, hvor alle Rasmus
Klump-skatteposterne er angivet, og så kan hele familien tage afsted på skattejagt.

HVORNÅR
Lørdag d. 19. juni fra kl. 8-18.

HVORDAN
Alle deltagere modtager forud for skattejagten en sjov opvarmningsvideo og en pakke
med en refleksvest eller T-shirt, klistermærke, afkrydsningsskema, en flot medalje
samt et diplom, til når skattejagten er klaret. Det koster hhv. 100 kr. og 120 kr. + porto
pr. barn at deltage.

Tilmelding kan ske via følgende links:
Refleksvest: Tilmelding inkl. Refleksvest
T-shirt: Tilmelding inkl. T-shirt

Kommentarer