Foreningsnyt

Jysk Vin forsøder tilværelsen i HSF

Flemming Olsen, Jysk Vin.

Randers-firmaet Jysk Vin og Hornbæk Sportsforening har indgået en såkaldt Royal sponsoraftale, som bl.a. betyder, at HSFs jyllandsseriehold og serie 3-hold får Jysk Vins reklamer på trøjerne. Sponsoratet er trådt i kraft 1. marts og løber foreløbigt for ét år.

”For os er det en stor aftale, som vil styrke foreningens økonomi betydeligt”, siger den sponsoransvarlige i HSF, Peter Thorsen, og fortsætter:

”Jysk Vin får desuden en banereklame ved vores kunststofbane og et reklameskilt i Hornbæk Hallen. Modsat har fodboldafdelingen et godt økonomisk grundlag for at give spillerne bedre betingelser i hverdagen”.

”Jeg bor i lokalområdet og har fulgt interesseret med i udviklingen omkring HSF og Hornbæk Idræt & KulturCenter”, fortæller Flemming Olsen, partner og direktør hos Jysk Vin, der ligger på Østre Boulevard i Dronningborg.

”Både som lokal virksomhed og beboer i Hornbæk er jeg dybt imponeret over, hvad forstaden har præsteret med etableringen af det imponerede anlæg ved Gl. Viborgvej. Den indsats vil vi gerne honorere, så klubben kan komme endnu længere”, siger han og fortsætter:

”Vi forventer selvfølgelig, at den gode reklame ved et sponsorat kan udmønte sig i et mersalg og altså også en fortjeneste for Jysk Vin.”

”Sådan er det med sponsorater. Nogle går vi ind i af forretningsmæssige årsager og andre er mere hjertesponsorater. Med vores aftale med HSF er der tale om begge dele”, slutter Flemming Olsen.

Det er helt bevidst, at Jysk Vin koncentrerer sig om HSFs to bedste seniorhold. Vinfirmaet ønsker ikke, at der skal være vinreklamer på trøjerne i børne- og ungdomsafdelingen. Det er et princip, som Flemming Olsen har det fint med og holder fast ved.

”Hele foreningen har selvfølgelig glæde af det økonomiske tilskud. Det hjælper på bundlinjen i hverdagen og bidrager i den sidste ende til, at vi kan finde de midler, som skal være HSFs bidrag til det kommende bevægelseshus, der vil gøre området endnu mere attraktivt. Der er altid brug for flere sponsorater, og vi er ekstra glade, når vi lander en aftale som den her med Jysk Vin”, mener Peter Thorsen.

Det randrusianske vinfirma er iøvrigt også sponsor for Hornbæk Sportsforenings årlige byfest, og Flemming Olsen fortæller, at Jysk Vin gerne tager imod i den hyggelige butik på Østre Boulevard 29, hvor man vil blive modtaget af dygtige vinfolk, som altid er klar med en smagsprøve og et godt tilbud.

Kommentarer