Over Romalt

Julestue i Romalt Kultur og Forsamlingshus

Traditionen tro holder Romalt Kultur- og Forsamlingshus julestue, som i år afholdes i weekenden lørdag/søndag den 25.og 26. november, begge dage klokken 10 – 16. Rammen for julestuen er Romalt Kultur- og Forsamlingshus, som deler bygning med Romalt aktivitetshal, Romalt Boulevard 28.

Julestuen er altid velbesøgt og ud over at huset oser af julehygge, så kan der købes fine hjemmelavede juleting, som tilbydes gæsterne af de 20 standeholdere, hvor flere er fra lokalområdet Romalt. Der er ligeledes mulighed for hestevognskørsel for børn begge dage, som i år er GRATIS.

Børnene kan selv lave egne juledekorationer, og hjælpere yder råd og vejledning til de børn, som ville have behov for dette. Julemanden besøger huset flere gange i løbet af weekenden som altid er en spændende oplevelse for børnene.

Et besøg i Romalt Kultur- og Forsamlingshus huskes også for de voksne ved den gode oplevelse fra besøget, hvor man kun kan købe friskbagte og helt HJEMMELAVEDE æbleskiver og hjemmelavet gløgg!

I julestuen er der en kæmpe tombola med et utal af flotte gevinster, kom og køb lodder og støt huset og få fine gevinster med hjem. Husk julemanden kommer rundt i huset mange gange i løbet af de 2 dage.

Yderligere oplysninger om arrangementet og meget mere kan læses på forsamlingshuset hjemmeside på www.romalt.nu

Kommentarer