Over Romalt

Julestue i Romalt Kultur- og Forsamlingshus

Traditionen tro holder Romalt Kultur- og Forsamlingshus julestue, og i år afholdes julestuen på én dag, nemlig lørdag den 23. november kl. 10 – 16.

Rammen for julestuen er Romalt Kultur- og Forsamlingshus, som deler bygning med Romalt aktivitetshal, Romalt Boulevard 28.

Julestuen er altid velbesøgt og ud over at huset oser af julehygge, så kan der købes fine hjemmelavede juleting, som 20 standeholdere tilbyder gæsterne, hvor flere stadeholdere er fra lokalområdet Romalt. Der er ligeledes mulighed for hestevognskørsel for børn på dagen fra kl. 11-16, som igen år er GRATIS.

Julemanden besøger huset flere gange i løbet af weekenden som altid er en spændende oplevelse for børnene. Et besøg i Romalt Kultur- og Forsamlingshus huskes også for de voksne ved den gode oplevelse fra besøget, hvor man kun kan købe friskbagte og helt HJEMMELAVEDE æbleskiver og hjemmelavet gløgg!

I julestuen er der en kæmpe tombola med et utal af flotte gevinster, så kom og køb lodder og støt huset og få fine gevinster med hjem.

Yderligere oplysninger om arrangementet og meget mere kan læses på kultur- og forsamlingshuset hjemmeside på www.romalt.nu , kultur- & forsamlingshus.

Kommentarer