Kultur

Julefællessang med stærk duo på biblioteket

Foto: Randers bibliotek

Den musikalske kvalitet er tårnhøj, og sangledelsen er i de bedste hænder, når Randers Bibliotek inviterer indenfor til årets sidste eftermiddagssang med Karoline Budtz og Jens Christian Kwella.

Igen i år står Karoline Budtz og Jens Christian Kwella i spidsen for julefællessangen på Randers Bibliotek. De to erfarne musikere har mere end 150 koncerter bag sig, og de møder op med et sangprogram, der kan gøre selv den mest kræsne julefan tilfreds. 

“Der bliver rig anledning til at synge med, og undervejs kan man også læne sig tilbage under bibliotekets store glastag og nyde Karolines smukke vokal og Kwellas fabelagtige guitarspil. Duoen vil nemlig også hive overraskende og mindre kendte julesange op af hatten”, fortæller Mik Stegger, musikformidler på Randers Bibliotek.

Karoline Budtz og Jens Christian Kwella fortæller levende og fængende undervejs om historien bag de sange, der er på programmet. 

Julefællessangen finder sted onsdag den 7. december fra kl. 16.30 til 17.30 på Hovedbiblioteket i Stemannsgade. Det er som altid gratis at være med til fællessang på biblioteket, og ingen tilmelding er nødvendig.

 

Kommentarer