Kultur

Jesper og Joanna var til fest på slottet

Joanna giver hånd til H.M. Dronningen. Foto: Det Danske Kongehus

Søndag den 15. oktober var der fest på slottet. Prins Christian fejrede 18-års fødselsdag i Riddersalen på Christiansborg, og han havde inviteret unge mennesker fra hele Danmark med. Joanna Lilly Juncher og Jesper Ladefoged Gulløv fra Randers Kommune var to af dem.

Tusind tak til de to for at sende os et par billeder og sætte ord på oplevelsen.

Jesper: ”Det var helt vildt fedt at være med til fest, det er en oplevelse, jeg aldrig glemmer og virkelig surrealistisk. Det største var helt klart at hilse på kongefamilien, det var virkelig stort.”

Joanna: ”Det var en smule overvældende, men også rigtig spændende. Det var meget anderledes at feste på slottet, der ligger mange traditioner i det. Normalt når vi fester, er vi lidt mere moderne, mens kongehuset er meget traditionelle.”

I er to gode repræsentanter for Randers Kommune. Tak

Også Prins Christians tale rørte de to gæster fra Randers Kommune:

Jesper: “Jeg synes, Christians tale var meget god, jeg kunne tydeligt genkende noget af det, han talte om. Han var meget i øjenhøjde med alle os almindelige gæster, man kunne også godt tydeligt mærke, han var nervøs og det forstår jeg godt, det ville jeg også selv være.”

Joanna: “Jeg græd en lille smule under talen, fordi han også selv lød meget følelsesladet. Jeg bed særligt mærke i, at han talte om at lave fejl, og at han nok ville komme til at lave fejl. Det kan jeg relatere til, for det kommer jeg også til, men vi må bare gøre det så godt, vi kan.”

Kommentarer