Paderup

Jesper Lohmann & Peder Kragerups orkestre på Memphis Mansion

Foto: Stig Ulrichsen.

Jesper Lohmann og Peder Kragerups Orchestra optræder på Memphis Mansion i Randers til en stor udendørskoncert på plænen. Det sker søndag den 25. juli kl. 14.

De fleste randrusianere husker sikkert Jesper Lohmanns store Elvis show for nogle år siden samme sted. Showet blev filmet og sendt på tv. Nu vender han tilbage med sit store orkester.

“Jeg glæder mig helt vildt,” fortæller Henrik Knudsen, der ejer Memphis Mansion. “Det var forrygende sidste gang de var her, og nu er der en masse andre klassiker på programmet.”

Foto: Stig Ulrichsen.

Skuespiller, sanger og entertainer Jesper Lohmann har gennem et par årtier slået sine musikalske folder i snart sagt alle genrer, og han kan kunsten, med at kunne gå fra det inderlige poetiske til det rå og farlige på et splitsekund. Med humor, stil og elegance formår han med sit frække gadedrengeswing altid at rive sit publikum med sig.

De sidste mange år har han boltret sig i snart sagt alle musikalske genre; fra visesang og cabaret til rock og jazz . Det både i egne produktioner, musicals og så naturligvis med sine musikalske legekammerater i de nye Four Jacks.

Sidste år kulminerede det hele så i forestillingen ”TILLØKKE OTTO – på sporet af en baggårdspuma”. Her hyldede han endnu én af sine musikalske helte, nemlig vores alle sammens Otto Brandenburg.

Forestillingen gik for fulde huse landet over og en begejstret presse skrev:

“Han mestrer det hele – Dette er et foreløbigt højdepunkt i Lohmanns karriere som skuespiller, sanger og entertainer,” Berlingske / CPH Culture.

Foto: Lena Paaske.

Nu samler Jesper alle trådene – og rødderne i et helt nyt show. Her betræder de musikalske græsgange der har ført ham frem til der hvor han er i dag som entertainer. Sammen med bl.a Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash vil der blive croonet, rocket, grint og grædt. Lohmann byder på anekdoter og andre røverhistorier når de musikalske svirrebrødre kigger forbi og lur mig om der ikke lister sig et par evergreens fra Four Jacks righoldige repertoire ind.

Dette musikalske rendezvous akkompagneres af ingen ringere end den legendariske kapelmester Peder Kragerups 18 mands Store Big Band.

“Jeg ser frem til at optræde med mit helt nye show “Sinatra, Otto & Elvis og de andre rødder” i Randers, og Memphis Mansion er jo et skønt sted. Det var en stor oplevelse sidst, så vi glæder os til at spille for jer igen.” fortæller Jesper Lohmann.

Henrik Knudsen og Memphis Mansion lover, at det bliver en herlig swingende eftermiddag – med glimt i øjet og svaj hofterne.

Kommentarer