Jennum

Jennumparkens børnekor på københavnertur

Se billedserie

De ældste fra Jennumparkens børnekor fik en fantastisk oplevelsestur i København, hvor koret bl.a. oplevede musicalen ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” i Glassalen i Tivoli, hvor de også mødte flere fra den kongelige familie.

Lørdag den 21. maj om morgen steg forventningsfulde børn på fritidshjemmet busser og satte kursen mod København.

Første stop var Molsfærgen, hvor børnene kunne vælge frit fra morgenmadsbuffeten. De øvrige passagerer blev beriget med korsang til morgenmaden.

Børnene optrådte helt naturligt med en maritim sang: ”Hvem har farvet havet blåt” endda i kanon og sluttede med korets favoritsang ”I Danmark er jeg født”.

Det vakte stor jubel blandt folk, og personalet spurgte, om børnene også ville optræde på hjemturen – men turen hjemover gik over Storebæltsbroen.

Turen over Sjælland mod København gik fint, og de nåede planmæssigt frem til den første kulturoplevelse ”Den lille Havfrue”.

Derefter gik turen til Amalienborg, og her fik en af de voksne øje på Dronningen i et af vinduerne. Børnene kunne ikke rigtigt se hende, men de vinkede alligevel begejstrede mod Amalienborg.

Efter sightseeing kørte busserne mod Tivoli, og her så de alle Dronningen, hun kom nemlig kørende mod udgangen i et Tivilotog efter at have været i rutsjebanen.

Derefter fandt  børn og voksne ind i Glassalen. Her blev de underholdt af ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”.

Efter musicalen blev Tivoli indtaget med fornøjelige forlystelser og iskolde is.

Senere blev børnene også beriget med et kig på Kronprinseparret, de skulle nemlig også være med til at fejre Dronningens 50-års regentjubilæum. Prinsesse Benedicte viste sig også.

Efter 5 timer i Tivoli vendte busserne snuden mod Randers med glade, men trætte børn, der virkelig havde fået en på opleveren.

Lidt over midnat modtog forældre nogle meget trætte men særdeles tilfredse børn.

En fantastisk oplevelsesrig tur der var støttet af Lions Club Gudenaa, Randers Østre Inner Wheel  og Søsterloge nr. 67 Diana.

Kommentarer