Debat og politik

Jane Christensen: Ordentlighed i Randers.

Arkivfoto: Jane Christensen

Debatindlæg af Jane Christensen, Regions- og byrådskandidat for Konservative i Randers.

Jeg ville egentlig have skrevet ”få ordentlighed tilbage til Randers”, men hvornår har ordentlighed været i Randers politik. Det er længe siden.

Beskyldningerne fyger på tværs af politiske partier. Oplysninger er en mangelvare. Mørklægninger og Fake news er det sidste nye. Diskussioner om folkeskolen, skolelukninger og Hal 4, kører i et væk.
Ingen kan snart finde hoved og hale i hvad der er rigtig og forkert.

Men det er faktisk meget simpelt. Hvis alle opførte sig ordentligt, lavede politik for borgerne, og ikke for magten og prestigen, ville Randers Kommune rejse sig af asken.

Som Konservativ, er ordentlighed essentielt. Dybt forankret i rygraden. Mit ønske som konservativ by- og regionsrådskandidat, er at borgeren føler sig hørt, forstået og samarbejdet med og det gælder alle, lige fra de allermest udsatte, til de store og små virksomheder.

Det gælder både borgeren i byen og borgeren på landet. Vi har alle en plads i Randers og alle skal behandles ordentligt.

Lad os forebygge i stedet for at brandslukke. Forebygge på børneområdet. Forebygge på udsatteområdet. Forebygge på sundhedsområdet. Og forebygge på udviklings- og erhvervsområdet.

Det kræver ikke en musketered, det kræver bare ren og skær ordentlighed.

Kommentarer