Debat og politik

Iværksætternes Rockstar indtog Randers på velbesøgt møde

Se billedserie

Der var fyldt op på stolerækkerne i Thor Lounge på Cepheus Park mandag aften til foredraget og krydsilden med tidligere superiværksætter og nu uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers fra Venstre.

Aftenen var, i samarbejde med Erhverv Randers, arrangeret af Venstre i Randers, som på det seneste har taget initiativ til en række foredrag, ministerbesøg og debatter i Randers, som åbne arrangementer for alle interesserede borgere.

Arrangementet i mandags med Tommy Ahlers, der også er kendt fra programmet “Løvens Hule” på DR1, var et af de mest besøgte dette efterår, og det var en forventningsfuld skare af unge, som ældre, der i god tid havde taget plads i salen. Her kunne de i ventetiden læse i det nye Randers Magaxinet, som udgives af os på Randers Netavis, og som udkom i sin første udgave i weekenden.

Folketingsmedlem og Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen, , som er bosat i Assentoft og Venstres eneste lokale kandidat til det kommende folketingsvalg, bød varmt velkommen til ministeren og partifællen.

Tommy Ahlers er opvokset med fire søskende på en gård i Sønderjylland. Han er uddannet jurist fra Københavns Universitet, og tidligere ansat hos konsulentvirksomheden McKinsey. Sprang ud som iværksætter og blev meget succesfuld investor – inden han tog imod statsminister Lars Løkkes opfordring til at indgå i regeringen som minister.

Tommy Ahlers fortalte blandt andet på aftens møde om sin tilgang til sit nye ministerjob – inden han også hørte to lokale iværksættere præsentere deres erhvervsprojekter.

Begge lokale iværksættere fik positive kommentarer med på vejen fra Tommy Ahlers. Han er også kendt fra DR1’s tv-program Løvens Hule, hvor han – sammen med andre kendte iværksættere forholder sig kritisk til nye iværksætterprojekter, og eventuelt selv investerer i disse.

Alt i alt en spændende aften med et alsidigt program.

Kommentarer