Randers By

Invitation til champagne og fødselsdag

Et års fødselsdagen hos Beautiful Balance fejres med bobler i lokalerne i Vestergade. Foto: Randers Netavis

I morgen den 21. februar fejrer Beautiful Balance i Vestergade 12 i Randers midtby ét års fødselsdag. Det bliver fejret på behørig vis med champagne og gode tilbud.

– Det har været et forrygende år, som er gået over al forventning, siger den ene af indehaverne Christian Michelsen.

Fra den første tid og frem til nu er kundekredsen steget stærkt måned for måned, hvilket dokumenterer, at behovet for denne type klinik i Randers er tilstede.

Der vil ikke være tvivl om at adressen er Vestergade 12, hvor der hele dagen onsdag vil der være masser af dannebrogsflag, som skal markere fødselsdagen.

– Vi har købt en hel masse champagne, så vi kan skåle med vore gæster, som alle har fortjent et lille glas, konstaterer Christian Michelsen.

Indehaverne af Beautiful Balance, Christian og Lise-Lotte Michelsen, kan onsdag fejre ét års jubilæum i Vestergade. Foto: Randers Netavis

Beautiful Balance giver i anledning af fødselsdagen 25 procent rabat på alle hårfjernelser, tatoveringsfjernelse samt fedtfrysning. Tilbuddet gælder hele ugen.

Selvom der forhåbentligt vil være mange gæster, og mange kunder som har booket behandlinger, så lover indehaverne Christian– og Lise-Lotte Michelsen, at de er klar til at give gode råd, hvis der er tvivl om hvilken behandling, som er nødvendig.

Randers Netavis ønsker Beautiful Balance tillykke med fødselsdagen.

Kommentarer