Randers By

Instagrammer viser nye sider af Randers på udstilling

Camilla Lund Jørgensen, der står bag instagramprofilen @exploring_randers, udstiller på Randers Bibliotek hele juli.

Udforsk Randers og omegn i ny udstilling med instagrammer @exploring_randers på Randers Bibliotek

Der bliver rig mulighed for at se byen på nye måder, når Randers Bibliotek udstiller billeder fra Instagram.

Foto: Camilla Lund Jørgensen / @exploring_randers.

Camilla Lund Jørgensen, der står bag Instagram-profilen @exploring_randers, går mange ture i Randers og omegn. Som fast følgesvend er hendes mobiltelefon, og ofte retter hun kameraet mod de usete, smukke detaljer, hun finder.

På sin profil viser hun billeder fra Randers, der jo hele tiden forandrer sig – om det så er på grund af tid, vejr eller årstider. På Camillas profil er der også plads til at vise de flotte detaljer i alt det, der traditionelt betragtes som overset eller med en ren praktisk funktion.

Selve udstillingen afspejler den form, som billederne indgår i på Instagram. De er således udstillet på et gitter 3×3 – præcis som på det sociale medie.

Foto: Camilla Lund Jørgensen / @exploring_randers.

Der er også plads til dit billede

En del af Camillas tanker bag hendes instagramprofil @exploring_randers er at inspirere dig til gå ad nye veje eller bevidst vælge at gå en tur med nysgerrigheden forrest for at opdage byen på ny. Derfor inviterer biblioteket også alle til at bidrage med billeder til udstillingen.

Alt, du skal gøre, er at uploade et billede, der er taget i Randers Kommune, på din egen instagramprofil og skrive “#exploringrandersbib”. Billeder, der lægges ind under hashtagget, bliver vist på en skærm ved udstillingen og på Randers Biblioteks Instagram-side.

Den 2. august udvælger biblioteket og Camilla et vinderbillede. Præmien er et fedt Instax-kamera, der fremkalder billederne med det samme.

Udstillingen er at finde i caféområdet på Randers Biblioteks hovedbibliotek fra 28. juni til den 2. august og er helt gratis at besøge.

Kommentarer