Asferg

Indvielse af ny legeplads ved Asferg Skole

Som en del af Randers Kommunes skoleudviklingsplan blev Asferg Skoles nye legeplads mandag d.24. august indviet med borgmesterbesøg og is.

Borgmester Torben Hansen, som var inviteret til at indvie den nye legeplads, fik hjælp fra to elever til at klippe den røde snor over med en – til anledningen nymalet – guldsaks. Herefter var der is til alle. På grund af restriktionerne, som følger coronasituationen, var deltagerlisten begrænset til skolens elever, lærere og borgmesteren.

– Jeg var selv herude forbi i går for at kigge på legepladsen, og der kunne jeg se, at nogle børn også var hernede og lege efter skoletid. Og det blev jeg virkelig glad for at se, for det betyder, at det her sted ikke bare er en skole, men et naturligt samlingspunkt for byens børn – fortalte borgmester Torben Hansen i sin tale.

Herefter var der fri leg og borgmesteren fik fremvist alle de nye ting af et par af skolens elever, der fortalte om, hvordan de allerede bruger faciliteterne flittigt. De nye legefaciliteter er strategisk placeret på hele skolens store grund, så alle arealer bliver aktiveret og de eksisterende legeområder får et velfortjent løft.

Der er i alt afsat godt 345 mio. kr. til at lave skolefornyelse i Randers Kommune. Pengene bliver brugt til at modernisere, ombygge og renovere bygningerne, så undervisnings- og arbejdsmiljøet forbedres. Planen for skoleudvikling blev skabt i forbindelse med beslutningen om ny skolestruktur i 2015 og løber frem til 2021.

Kommentarer