Kristrup

Indsamling til Felix og familien fortsætter

Familien Kjemstrup. Foto: Privatfoto.

Onsdag i denne uge tog tre kvinder initiativ til en indsamling, som skal hjælpe den lille familie i Kristrup med den halvandet årige Felix, som er født med vand i hovedet. Pengene er til aflastning af familien og er godkendt til at dække over flere ting.

Selvom moderen Sabina Kjemtrup har fået lavet en acceptabel ordning med Randers Kommune fortsætter indsamlingen, da den dækker over flere ting som nattevagt og hjælp i dagligdagen som børnepasning, oplevelser, måltidskasser og nem aftensmad i en travl hverdag mv., fortæller initiativtagerne.

Indsamlingen har været længe undervejs. Det har taget tid med godkendelse fra Indsamlingsnævnet, dialog med skat, oprettelse af bankkonto, MobilePay mv.

– Vi har haft en masse, som skulle falde på plads inden for at kunne foretage en lovlig godkendt indsamling. Derfor var vi i gang allerede inden, Sabina for alvor gik i medierne med den hjerteskærende video oplyser de tre kvinder, hvoraf kun den ene kender familien.

– Sabina gennemlever enhver mors frygt med en meget syg dreng og en kamp for at holde sammen på familien. Det går i hjerterne på os såvel som mange andre. Hun er en inspiration for mange med hendes ærlige fortællinger. Hun tør bruge de sociale medier til andet end at fremvise glansbilleder betoner de tre kvinder.

– Vi er meget overvældede af folks flotte bidrag og lyst til at støtte familien. Vi er 3 kvinder, også mødre, bag indsamlingen. Vi ønsker ikke at blive fremhævet i forbindelse med indsamlingen. Det er udelukkende for Felix og familiens skyld.

På 24 timer lykkedes det at indsamle 34.000 kroner til familien. Nu er beløbet over 50.000 kroner, men må godt blive endnu større.

Selvom de tre gæve og uselviske kvinder ikke ønsker at stå offentligt frem, så vil Randers Netavis alligevel her uddele en stor buket verbale roser til dem.

Kommentarer