Randers By

Indehaver af MTDK A/S i Randers, Torben Tang runder 50 år

Det er en velkendt skikkelse i trailerbranchen, der fylder 50 år – og i den anledning afholder MTDK A/S reception for kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Receptionen afholdes fredag 5. august klokken 11 – 15.

Det foregår i Laurbjerghallen, Skolegade 8, Laurbjerg, 8870 Langå. Ved receptionen vil der samtidig være udstilling af nogle nye AMT-produkter.

MTDK A/S med hovedsæde i Randers, producerer og sælger blandt andet specialfremstillede trailere og opbygninger til små og store vognmænd. Virksomheden blev etableret i 2005 og har oplevet en rivende udvikling.

Morten er uddannet karrosseribygger og har mange års erfaring med design og opbygning til transportbranchen fra flere forskellige virksomheder.

Han har blandt andet været værkfører på en karrosserifabrik, ligesom han har arbejdet med design af tog for Adtrans i Randers. Morten Tang startede sit firma i foråret 2005, og det har siden leveret mere end 2600 enheder til små og større vognmænd i Danmark og Skandinavien.

Morten Tang har en meget bred viden om forskellige materialer, og det betyder, at han arbejder ud fra devisen lav egenvægt høj nyttelast, men vel at mærke uden at gå på kompromis med materialernes kvalitet.

Kommentarer