Randers By

Igen i år: Syng Randers Rundt!

Styregruppen for Syng Randers Rundt – Peter Elmelund, Peter Sabroe, Britta Nedergaard Hansen og Tina Jensen Knudsen - afprøver stoppestedet ved Jens Otto Krag-busten.

Igen i år er der mulighed for at deltage i Syng Randers Rund under Randers Festuge.

Tirsdag d. 17. august kl. 16-18 inviterer Korby Randers, Museum Østjylland og Randers Bibliotek til “Syng Randers Rundt”.

Der er 11 nye sangstoppesteder i Randers, hvor randersborgere kort vil fortælle om lokaliteten.Sammen synger vi et par sange – måske en ‘voksensang’ og en børnesang. Gode, lokale kræfter vil bakke op med sang – og måske en guitar eller en harmonika?

I år har vi valgt at koncentrere os om den østlige del af midtbyen. I kan høre om Valsemøllen, Tøjhushaven, Rosenlund, Redfall og syv andre gode steder. Og I bestemmer selv ruten – start og slut, hvor I vil.

Som fortæller kan I blandt andre møde Torben Hansen, Bent Olesen, Inger Kaad og Tina Knudsen Jensen.

Man får et specielt “sangbykort”, så man kan orientere sig rundt i byen. Hvert kvarter i de to timer vil I få en lille oplevelse om lige præcis dét sted, I vælger – og måske oven i købet blive lidt klogere.

Og vi står naturligvis med behørig afstand og følger myndighedernes gældende retningslinjer.

Lad os få fællessang på de forskellige sangstoppesteder med sange fra hele den danske sangskat – I skal blot møde op, hvor det passer jer bedst, og nå så mange poster, som I orker!

I kan læse mere på hjemmesiden syngrandersrundt.dk, hvor der er oversigtskort og liste over alle sangstoppesteder. Det vil også væree muligt at hente “sangbykortet” i en papirudgave på Randers Bibliotek eller på Museum Østjylland fra 1. august.

“Syng Randers Rundt” er for hele familien – og ganske gratis.

Arrangementet er støttet af Randers Festuge.

Kommentarer