Over Hornbæk

Hornbæk inviterer byrådskandidater

Illustration: Hornbæk Idræt & KulturCenter.

Det er ikke et vælgermøde, men information og dialog, når Hornbæk Idræt & KulturCenter onsdag 8. september inviterer byrådskandidaterne i Randers til et walk ’n’ talk-arrangement på Gl. Viborgvej, hvor HIKC vil vise sit nye anlæg frem. Og ikke mindst fortælle om planerne for etape to, der skal samle ale Hornbæk-foreningernes aktiviteter hjemme i Hornbæk.

”Vi har fået virkeligt gode faciliteter med det nye område, men der er stadigvæk to foreninger, som er ladt i stikken, og derfor er vi klar til at præsentere projektets etape 2 i form af et bevægelseshus, som skal bruges til både sport, mødevirksomhed, udstillinger og kulturarrangementer”, fortæller HIKCs projektleder, Peter Thorsen. 

De to foreninger er Hornbæk Gymnastikforening, der må sende børn til træning i Arena Randers samt på HF/VUC og Oust Mølleskolen, fordi der ikke er plads i Hornbækhallen, og ikke mindst Hornbæk Sportsforenings håndboldafdeling, som også har sine træningsaktiviteter henlagt til andre haller i Randers. 

”Vores slogan er ”Hjem til Hornbæk”, og der vil selvfølgelig være mange, der siger, at vi har fået meget, og om det ikke er nok?”, siger Peter Thorsen. ”Men nej, det er vigtigt både sportsligt og ikke mindst socialt, at vi har aktiviteterne placeret i lokalområdet. Mange forældre og hverken mulighed for eller tid til at fragte deres børn rundt i kommunen til træning, men sker det lokalt, så kan mange flere være med. Samtidig frigør vi jo timer i de andre haller, og de træningstider kan så komme byens øvrige foreninger til gode”.

Walk ’n’ talk-arrangementet finder sted over et par timer fra kl. 17 til 19. Forventningsfulde borgere er inviteret til at møde håbefulde byrådskandidater til en spadseretur rundt i området. Det sker i små hold med mulighed for tæt og uforpligtende dialog om færdiggørelsen af fritidsfaciliteterne i Hornbæk. HIKC vil have en repræsentant med på hvert hold og på den måde give svar på eventuelle praktiske spørgsmål.

Kommentarer