Over Hornbæk

Hornbæk Auto en del af Autopartner

Efter 13 år med værksted på adressen Viborgvej 164 i Randers, har Torben Juul Pedersen valgt at indgå samarbejde med værkstedskæden AutoPartner.

– Det at kunne indgå i et kædesamarbejde omkring markedsføring, service og teknisk backup samt efteruddannelse betyder, at vi kan koncentrere os om det, vi er gode til i hverdagen, nemlig at reparere biler. AutoPartner tilbyder en god profilering med fokus på det lokale område, så vi opnår større synlighed. Desuden har vi nu mulighed for at indgå i et netværk med andre værksteder, så vi kan hjælpe hinanden i hverdagen med udveksling af erfaringer og gode råd, forklarer Torben Juul Pedersen.

Hornbæk Auto, der slog portene op i maj 2003, startede som et enkeltmandsfirma, men i dag tæller værkstedet fem mand. Specialet er Skoda, VW, Audi og Seat. Medlemsskabet i AutoPartner betyder øget fokus på efteruddannelse og løbende kontrol af værkstedets kvalitetsniveau.

– Hos AutoPartner skal mekanikerne kunne deres håndværk. Derfor stiller vi krav om, at alle mekanikere følger et efteruddannelsesprogram, så de ansatte altid er klædt på til at reparere selv de nyeste biler på markedet, derudover er det et krav, at AutoPartner-værkstederne deltager i en løbende og uvildig kontrol af kvaliteten på reparationer/serviceeftersyn på værkstedet, samt være tilsluttet værktøjskontrol. Således er vi sikre på, at kvaliteten på værkstedet altid er i top, og at udstyret er 100 procent i orden og måler korrekt, oplyser AutoPartner kædekonsulent, Nikolaj Nørup.

Kommentarer