Samfund

Høreforeningen inviterer til dialog om hørevenlige arrangementer

Kender du følelsen af at være til sociale arrangementer, men alligevel føle dig isoleret på grund af hørenedsættelse? Eller er du pårørende til en, der kæmper med dette dagligt? Vi ved, at det kan være udfordrende, så lad os sammen skabe arrangementer, der inkluderer alle ører.

Sådan lyder det fra Høreforeningen, der nu inviterer til dialog om hørevenlige arrangementer i Randers og omegn.

I en verden fyldt med sociale sammenkomster og arrangementer er det frustrerende, når høretab bliver en barriere for at deltage fuldt ud. Måske har du selv oplevet at sidde ved et bord, hvor samtalen flyder uden dig, eller måske er du tæt på en person, der kæmper med denne udfordring.

Ønsker du forandring?

Vi inviterer dig til at være en del af en vigtig samtale om at skabe et mere inkluderende samfund for dem med høretab. Høreforeningen er klar til at slå ørerne ud og høre dine erfaringer og ideer. Vi tror på, at vi sammen kan skabe et rum, hvor høretab ikke er en hindring, men hvor alle kan deltage aktivt i fællesskabet.

Hvordan kan vi skabe et mere tilgængeligt fællesskab?

Vi ønsker at udvikle sociale arrangementer, der er tilgængelige for dem med høretab. Høreforeningen opfordrer både dem, der selv oplever udfordringerne og deres pårørende til at deltage. Dette er en chance for at bringe forandring og samtidig finde støtte fra dem, der forstår dine udfordringer.

Vi tror på, at hvert sæt ører tæller, og at vi sammen kan skabe et samfund, hvor alle føler sig velkomne og inkluderede. Så, hvis du ønsker at være en del af denne vigtige samtale og bidrage til at forme et mere tilgængeligt fællesskab, så slut dig til os til dialogmødet i Randers. Lad os sammen åbne døre til sociale fællesskaber, hvor høretab ikke er en hindring, men en del af den mangfoldighed, der beriger os alle.
Projektet er støttet af Nordea-fonden

Tid og sted

Dialogmødet finder sted tirsdag den 16. januar 2024, Kirketorvet 2A. 8900 Randers C

Af hensyn til forplejning skal du tilmelde dig arrangementet til Linda på ldn@hoereforeningen.dk

 

Kommentarer