Mellerup

Henrik Busk Andersens malerier og skulpturer på Mellerup Efterskole

Se billedserie Formand for Nørhald Kunstforening Jane Brix sammen med Henrik Busk Andersen til fernisering på Mellerup efterskole. Fotoserie: Jan Szwed.

Nørhald Kunstforening startede 2020 med en brag af en fernisering lørdag den 11. januar for udstillingen på Mellerup Efterskole, der varer til den 6. febbruar.

Serien ”To be or not to be hardcore” af kunstmaler og skulptør Henrik Busk Andersen tager livtag med livets store emner.

Der er stærke følelser på spil, for der spørges ind i livets mangfoldighed og smertefulde vej, ligesom der sættes spot på tabuer og løgne.

Ferniserings hovedpunkt var afsløring af Busk Andersen’s nyeste bronzeskulpturen ”Kast blot dine sten” som var tilbudt gratis til Randers kommune som dog ”takkede” nej.

Henrik Busk Andersen har været kunstmaler siden 1967 og har bronzeskulpture i 6 andre byer såsom Struer , Ringkøbing , Videbæk, og Vejle.

Formand for Nørhald Kunstforening, Jane Brix, kunne glæde sig over at godt 80 kunstinteresserede mennesker fandt vejen til dagens event, hvor der i dagens anledning blev budt på vin og kage.

Kommentarer