Erhverv

HCP maskincenter i Randes lancerer kæmpe bigballepresser

Presning af halm til halmværker i Danmark har i mange år været, og er stadig, en vigtig forretning for mange maskinstationer og landmænd, og nu er  den første KUHN LSB 1290 iD bigballepresser kommet til Danmark.

Den nye type presser er netop igangsat på Djursland i af HCP maskincenter i Randes, som har god erfaring med servicering af storballepressere.

Robert Vemmelund, Produktchef hos importøren Maskinhandler Indkøbsringen fortæller:

– Med udviklingen af KUHN LSB 1290iD presseren, tilbyder KUHN en intelligent og omkostningsbesparende løsning. KUHNs flagskib laver 120 x 90 cm bigballer og er designet til at producere bigballer med 25 procent højere densitet end konventionelle baller.

Hos HCP Maskincenter ser man frem til den nye presser fra Kuhn.

– Huset her i Randers har årelang erfaring med salg og service af storballepressere, og ser derfor frem til den nye Kuhn presser med stor interesse. Vi er glade for samarbejdet med kunden, MI og med Kuhn fabrikken, udtaler Aksel G. Christiansen, HCP Maskincenter.

Fakta:
Firkantballepressen LSB 1290 iD kan producere +500 kg. tunge baller uanset skårets beskaffenhed iD er kort for “intelligent density”, takket være brugen af TWINPACT teknikken, har maskinen lav effekt krav, systemet kan presse ballerne op til 25% tungere/hårdere.

Det er en stor fordel for både transporttid og -omkostninger, og så sparer du plads ved opbevaring. Presseren har et dobbelt stempelsystem, der via et øvre og nedre stempel presser ballerne af to omgange. Det går ikke ud over fremkørselshastigheden, der er lige så høj som ved de øvrige KUHN pressere.

Kommentarer