Fårup

Hattrick af Rasmus Thomsen

FSI spillede en god kamp mod Mariager IK. Arkivfoto

FSI spillede mod Mariager IK i turneringskampen på Fårup Stadion lørdag den 12. august.

FSI og i særdeleshed Rasmus Thomsen fik en god start på sæsonen. På den regntunge bane brugte begge hold den første fjerdedel af kampen midt på banen, og det var meget småt med målchancer. Efter 24 minutter var der frispark mod Jim Holst. Frisparket fra Søren Busch blev klaret af målmanden.

Otte minutter senere spillede Jim Holst bolden til Rasmus Thomsen midt for mål. Trods forsøg på straffespark holdt Rasmus Thomsen sig på benene og bragte FSI foran 1-0.

Efter 38 minutter gav dommer Kidi Dan Olsen gult kort til MIK for et groft frispark mod Martin Thomsen og samtidig kom Jacob Bilde Jørgensen på banen til sin debut for FSI. To minutter før pausen havde Henrik Eriksen et hovedstød lige på målmanden.

I anden halvleg udlignede gæsterne til 1-1, efter otte minutter. Efter et kvarter sendte Henrik Eriksen en præcis aflevering frem til Rasmus Thomsen, og så førte FSI 2-1.

Minuttet efter fuldendte Rasmus Thomsen sit hattrick til 3-1. MIK var tæt på et selvmål, da Rasmus Thomsen fra højre side sendte bolden ind i straffesparksfeltet.

Efter 31 minutter måtte Jim Holst ud med gult kort og til slut trak debutanten Jacob Bilde Jørgensen to minutter før tid fri i højre side og sendte bolden til Henrik Eriksen, der afsluttede med et hovedstød til 4-1.

Dermed sluttede kampen 4 – 1 til FSI.

På onsdag spiller FSI ude mod Spentrup IF.