Harridslev

HARK deler føring med NØR på Sjælland

Harridslev Rideklub ligger nu på en delt 1. plads i Dansk Rideforbunds Klubturnering. Privatfoto

Harridslev Rideklub kæmper mod Nordøstsjællands Rideklub i Dansk Rideforbunds 100 års klubturnering, da de lige nu ligger mule mod mule.

Efter sidste weekend har begge klubber hentet 490 point. Tredjepladsen indtages på nuværende tidspunkt af Sundeved Rideklub med 415 point.

Sidste breddeaktiviteter

I løbet af foråret har der weekend efter weekend være mulighed for at ride point hjem til de omkring 200 klubber, der allerede nu er med i turneringen. Pointene kunne hentes i både breddeaktiviteter, dressur, spring, military, distance, voltigering og TREC Sport.

Den kommende weekend 13. og 14. maj bliver også travl på aktivitetssiden, da der både er 100 års klasser i spring, TREC Sport, dressur og military.

Hvad angår breddeaktiviteterne, så var det kun ved kvalifikationer til Landsfinalerne, der kunne hentes point, og det skulle være inden den 11. maj. Derfor er der ikke flere breddeaktiviteter med i turneringen.

Om 100 års klubturneringen

Dansk Ride Forbunds 100 års klubturnering rides i alle discipliner ved stævner rundt om i Danmark. Ønsket med turneringen er at styrke sammenholdet og fællesskabsfølelsen i landets rideklubber. For klubberne gælder det om at samle så mange point som overhovedet muligt, og jo flere discipliner klubben er repræsenteret i – desto større chance for at vinde turneringen.

Hovedsponsor for turneringen er Ifor Williams Trailers og Hestemagasinet – en del af Everhorse gruppen, og hovedgevinsten i turneringen er en flot Ifor Williams hestetrailer til klubben. Andenpladsen vinder et flot jubilæumsspring fra Viffeldt Safety-System.

Kommentarer