Randers By

Hansen Møbler ramt af konkurs

Hansen Møbler med forretninger i Randers og Aarhus, er i går torsdag blevet erklæret konkurs. Advokat Lars Hjortshøj Nielsen fra Delacour Advokater i Aarhus er indsat som kurator, som nu skal holde ophørsudsalg, såfremt det ikke lykkes at sælge virksomheden.

På Hansen Møblers hjemmeside er billeder af møbler skiftet ud med overskriften KONKURS efterfulgt af en kort meddelelse om, at forretningen er midlertidigt lukket og at restlageret af møbler snarest forventes at blive solgt af konkursboet.

Kunder, der endnu ikke har fået leveret købte møbler opfordres til at henvende sig til kuratoren, og samme opfordring lyder til leverandører, eller andre der har tilgodehavende.

Hansen Møbler er nærmest et Randers-ikon og har ligget på Århusvej i en menneskealder. Derfor håber Lars Hjortshøj også, at der kan findes en køber til virksomheden – eller blot en del af den.

Advokaten har opsagt alle medarbejdere, der dog skal på arbejde i opsigelsesperioden for at sælge restlageret. I alt vil cirka 20 personer miste deres job.

Kommentarer