Debat og politik

Halal fakta – Det handler om at passe på vores borgere

Debatindlæg af Nicolai Estrup, Byrådskandidat og Formand for Dansk Folkeparti Randers. 

Der hersker for tiden en vældig debat, omkring brugen af halalslagtet kød i de Danske institutioner og vi i Dansk Folkeparti har om nogen deltaget aktivt i denne debat, hvilket vi vil fortsætte ufortrødent med.

For fakta er, om vi vil det eller ej, at vi ved at støtte halalslagtning i Danmark aktivt støtter lande der vil os det ondt!

Nu lyder det nok som om at formanden for Dansk Folkeparti maler fanden på væggen.

Men kære venner selvom det lyder voldsomt er den desværre god nok, vi ser naivt til imens danske skattekroner sendes til foreninger og lande der opfordre til terrorisme og vold mod vores land.

Fakta:

  • I Danmark har to institutioner monopol på at udstede halalcertifikater, det drejer sig henholdsvis om Islamisk KulturCenter (IK) samt Muslim World League (Saudi-Arabien).
  • I følge kyllingeslagteriet Danpos hjemmeside, har firmaet betalt for deres halal certificering til Det Islamiske kultur. Så fakta holder altså!
  • En enkelt Googlesøgning på en af disse to institutioner, vil meget hurtigt gøre det klart hvor deres sympati ligger. (Det er ikke hos danskerne og det danske samfund)

I Dansk Folkeparti Randers vil vi ikke gå med til at offentlige institutioner bruger skattekroner på indkøb af halalslagtet kød! Hvad folk gør hjemme i privaten må være deres sag. Men som kommune har vi en forpligtigelse til på ingen måde at yde økonomisk støtte til mennesker, der vil os det ondt.

Dette handler ikke om at lave forbud for forbudets skyld.

Det handler om at passe på vores borgere!

Kommentarer