Randers By

Hæder til Randers firma

Ingen mål uden en god dyb stikning og en rigtigt timet aflevering i medløb. Pressefoto.

Det var trappefirmaet WOOD STEP, der blev hædret med prisen “Årets Virksomhed i Randers kommune”. Dette fandt sted til Randers Business Awards 2018, som i øvrigt er det første awardshow af sin slags. Arrangørerne bag awardshowet er Biznet Randers, som altså formår at give en særlig hyldest til erhvervslivet i lokalrådet ved hjælp af dette show.

Hele 12 priser blev uddelt til awardshowet. Det var blandt andet “Årets Iværksætter”, “Årets Svelle”, “Årets CSR-virksomhed” og altså “Årets Virksomhed”.

– Det er en kæmpe ære. Vi er utroligt beærede over anerkendelsen, sagde Administrerende Direktør Michael Frandsen blandt andet i sin takketale.

WOOD STEP har været årvågne gennem mere end 25 år i deres eksistens. De har i særdeleshed været dygtige til at læse “spillet” og følge med tiden.

Det kræver en klar strategi og en stærk holdindsats at vækste bundlinjen med en trecifret vækstprocent midt i et generationsskifte, men det kan WOOD STEP og dets ansatte stolt sige, at de har opnået. Dedikerede medarbejdere har været en vigtig brik i spillet. Dog skyldes de flotte resultater i særlig grad også godt fod- og forarbejde af Peter Ravn, som er stifter af WOOD STEP.

Derfor sendte Michael Frandsen også en særlig tak til Peter fra talerstolen:
– Jacob og jeg kunne ikke lykkes med det her uden at vi havde fået en rigtig god stikning i dybden. En rigtig god aflevering i medløb fra Peter. Så tusind tak for det Peter.

Prisen, som er et klap på skulderen til hele holdet, er naturligvis blevet fejret med velfortjente bobler på hovedkontoret.

Kommentarer